http://villamynte.dk/a-la-carte/

3-4 retters menu

Menu 1
3 retters menu

Tapas forretter
Røget skinke rullet med rodfrugtchips
Grillet aubergine med pesto og pinjekerner
Brændt kammusling med urtemayo
Tigerrejer stegt med hvidløg og lime
Angus med syltede svampe
Serveres med hjemmebagt brød og oliventapanade/ pesto/ soltørrede tomater

Hovedret
Grillet oksemørbrad anrettet med
stegt gulerod, østershatte & løgskaller, hertil selleripuré,
nye kartofler med krydderurter og kalveglace

Husk at vi serverer hovedretten 2 gange

Dessert tallerken
Kraftig chokoladekage smurt med chokoladecreme,
kompot af rabarber hertil vaniljecreme.

425,- kr. pr./cov.

(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 50 pr. person)

Menu 2
4 retters menu

Antipasti på tallerken
Carpaccio
Tigerrejer
Brændt kammusling
Røget Angus
Serveres med tapanader & salater

Gane-renser
Citrus sorbet

Hovedret på tallerken
Oksemørbrad stegt med rosmarin hertil glaceret svinekæbe,
anrettet på citronstegte rødder & fennikel crudité

Pommes Anna & kraftig smørpisket glace

Hovedretten serveres 2 gange

Dessert tallerken
Chokoladekage med hvid chokoladecreme
pyntet med bær & revet chokolade

495,- kr. pr./cov.

(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 50 pr. person)