http://villamynte.dk/a-la-carte/

3-4 retters menu

Menu 1
3 retters menu

Tapas forretter
Italiensk skinke rullet med artiskok
Grillet aubergine med pesto og pinjekerner
Røget hellefisk rullet med creme
Tigerrejer stegt med hvidløg og lime
Angus med syltede svampe
Serveres med hjemmebagt brød og oliventapanade/ pesto/ soltørrede tomater

Hovedret
Grillet oksemørbrad anrettet med
ristede østershatte vendt med urter og bacon, hertil rødløgskompot,
nye kartofler med krydderurter og kalveglace

Husk at vi serverer hovedretten 2 gange

Dessert tallerken
Kraftig chokoladekage smurt med chokoladecreme
Flamberede rabarber samt rabarberskum.

425,- kr. pr./cov.

(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 50 pr. person)

Menu 2
4 retters menu

Antipasti på tallerken
Carpaccio
Tigerrejer
Grillet kammusling
Røget Angus
Mozzarella
Serveres med tapanader & salater

Gane-renser
Citrus sorbet

Hovedret på tallerken
Mørbrad stegt med rosmarin hertil svinekæbe i pres
anrettet på citronstegte rødder & fennikel crudité

Løgmarmelade & frit

Pommes Anna & kraftig smørpisket glace

Hovedretten serveres 2 gange

Dessert tallerken
Chokoladekage med hvid chokoladecreme
pyntet med bær & revet chokolade

495,- kr. pr./cov.

(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 50 pr. person)