http://villamynte.dk/a-la-carte/

Buffet

BUFFET 1

Løgtærte med parmaskinke og grillet auberginer
Avocado med rejer
Marineret sprød salat med syrlig vinaigrette samt parmesan
Kalv i cremet tunsauce med blomsterkapers og friske urter
Hvedekerne salat med soltørret tomater
Skiver af rosmarinstegt kalveculotte
serveret med bagte rødder
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Herefter serveres
Kraftig chokoladekage bagt med marcipan
serveret med syltet bær

kr. 295,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)

BUFFET 2

Forret
Varmrøget laks & tigerrejer serveret med
quinea/bulgur vendt med citron,
hertil krydderurte-creme

Hovedret
Tyndsteg stegt med rosmarin lagt på bund af rodfrugter
Unghanebryst fyldt med soltørret tomater

Tomatsalat med simi-dry tomater
Grøn salat vendt med skalotteløg

Kartofler vendt med feta, oliven & rødløg
Sauce espagnole

Dessert
Chokoladekage smurt med hvid trøffelcreme
Bærkompot
Frisk frugt på fad

kr. 375,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)

BUFFET 3

Fiskebuffet (+ helstegt oksetyndsteg)

Grillet kammuslinger anrettet på fennikel
Ølkogte krabbeklør med aioli
Østers med egen saft & citron
Carpaccio af blue marlin
Røget hellefisk med kryddercreme
Hvidfisk rullet med parmaskinke
Hummerhaler grillet med kryddersmør
Tærte med urter & røget fisk
Røget muslinger lagt på marineret salat
Bouillabaisse med safran a la Jonstrup
Røget tigerrejer med chili/mayo

Helstegt oksetyndsteg
Huset’s kartofler og marineret grønt

Herefter rabarbertærte med vaniljecreme

kr. 498,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)