http://villamynte.dk/a-la-carte/

Frokost

FROKOST 1

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (husets selskabsvine, dessertvin, kaffe/the med avec, sodavand og Bornholmsk øl)

Forret på tallerken
Let saltet laks, løgmayo, syrlig vinaigrette & sprødt
Til menuen serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedret på buffet
Dansk kalvefilet med persillepesto, pastinak stegt med citronolie,
små kartofler med røget salt & friske urter, hertil trøffelsauce

Fyldig perlebyg-salat vendt med kål og sennepsvinaigrette,
salater toppet med feta, skalotteløg & ristet nødder

Dessert på buffet
Fromage af skovens bær på bund af brownie,
hertil marcipan crumble & hjemmelavet rørt vaniljeis

Tilkøb kr. 45,- pr. person

Ostebræt med 2 slags modne oste
hertil årstidens kompot, oliven og kiks

“All inklusive” kr. 595,- pr. person
(Minimum 20 cov.)

FROKOST 2

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (husets selskabsvine, dessertvin, kaffe/the med avec, sodavand og Bornholmsk øl)

Forret på tallerken
Laksetatar tilsmagt med rødløg & urter
Røget skinke med rodfrugtchips
Citrusstegte tigerrejer med aioli
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Hovedret på buffet
Helstegt dansk oksemørbrad stegt med estragon,
grove urter bagt med citrontimian og hvidløg,
små kartofler med persille og røget salt, hertil urtebearnaise og pebersauce

Fyldig perlebyg-salat vendt med kål og sennepsvinaigrette,
salater toppet med feta, skalotteløg & ristet nødder

Dessert på buffet
Citronmousse & hvid chokoladecreme
lagt på bund af marcipan crumble, hertil sprød karamel
& creme tilsmagt med orange

Tilkøb kr. 45,- pr. person

Ostebræt med 2 slags modne oste
hertil årstidens kompot, oliven og kiks

“All inklusive” kr. 695,- pr. person
(Minimum 20 cov.)

FROKOST 3

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (Bornholmsk øl, husets selskabsvine,  sodavand, snaps, dessertvin og kaffe/the & avec)

Det kolde
Marineret sild med kapers, løg, æg & hjemmelavet karrysalat
Kryddersild med pisket cremefraiche smagt til med hakket løg
Varmrøget laks med små salater og rygeost
Rejer kogt med hale, hertil hjemmerørt mayo
Til menuen serveres hjemmebagt brød & fedt/smør

Det lune
Pandestegt hvidfisk serveret med remo rørt med friske krydderurter
Deller tilsmagt med krydderurter
Mørbrad af dansk gris med champignon a la creme & bløde løg
Lun leverpostej med bacon & surt

Til kaffen
Jonstrup chokoladekage med syltede bær

Ostebræt med 3 slags ost (mild, skimmel, rødkit)
hertil oliven, tomatkompot & kiks

“All inklusive” kr. 595,- pr. person
(Minimum 20 cov.)

FROKOST 4 – “den bondske buffet”

Røget and og tranebær anrettet på bitre salater
Lakse rilette med råsyltede tyttebær
3 slags spanske/italienske pølser med tapanader
Pæresalat med mandler og blå ost
Salat med figner og røget landskinke
Coq au vin med perleløg og spæk
Braiseret svinekæber i pres med syltede tomater
Løgtærte med krydderkartofler
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Dessert/ost
4 slags oste fra Sydeuropa
Æbletærte med marcipan serveret med kanel-cremefraiche

kr. 398,- pr. person
(Minimum 20 cov.)