http://villamynte.dk/a-la-carte/

Frokost

FROKOST 1

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (husets selskabsvine, dessertvin, kaffe/the med avec, sodavand og Bornholmsk øl)

Forret på tallerken
Laks rimmet og rilette, citronmayo, sprødt og karse
Til menuen serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedret på buffet
Rosastegt dansk kalvefilet, anrettet med crudité af rodfrugter, bagt selleri,
små kartofler med røget salt & friske urter, hertil pebersauce

Broccolisalat vendt med soltørrede tomater og ristet kerner
Salater toppet med feta, skalotteløg & urtepesto

Dessert på buffet
Citron & hvid chokoladecreme på browniebund, syltede bær & knas,
hertil syrlig creme tilsmagt med orange

Tilkøb kr. 45,- pr. person

Stort ostebræt med 4 slags oste
hertil årstidens kompot, oliven og kiks

“All inklusive” kr. 595,- pr. person
(Minimum 20 cov.)

FROKOST 2

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (husets selskabsvine, dessertvin, kaffe/the med avec, sodavand og Bornholmsk øl)

Forret på tallerken
Brændt kammusling med urtemayo
Røget Angus med chippolineløg
Citrusstegte tigerrejer med aioli
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Hovedret på buffet
Urtestegt dansk oksemørbrad,
anrettet med syltede bøgehatte & bagte urter med hvidløg,
små kartofler med persille og røget salt, hertil bearnaise og pebersauce

Broccolisalat vendt med soltørrede tomater og ristet kerner
Salater toppet med feta, skalotteløg & urtepesto

Dessert på buffet
Fromage af jordbær & rabarber på bund af mazarinkage,
hertil syltet rabarber, karamel & hjemmelavet vaniljeis

Tilkøb kr. 45,- pr. person

Stort ostebræt med 4 slags oste
hertil årstidens kompot, oliven og kiks

“All inklusive” kr. 695,- pr. person
(Minimum 20 cov.)

FROKOST 3

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (Bornholmsk øl, husets selskabsvine,  sodavand, snaps, dessertvin og kaffe/the & avec)

Det kolde
Marineret sild med kapers, løg, æg & hjemmelavet karrysalat
Kryddersild med pisket cremefraiche smagt til med hakket løg
Varmrøget laks med små salater og rygeost
Rejer kogt med hale, hertil hjemmerørt mayo
Til menuen serveres hjemmebagt brød & fedt/smør

Det lune
Pandestegt hvidfisk serveret med remo rørt med friske krydderurter
Deller tilsmagt med krydderurter
Mørbrad af dansk gris med champignon a la creme & bløde løg
Lun leverpostej med bacon & surt

Til kaffen
Jonstrup chokoladekage med syltede bær

Ostebræt med 3 slags ost (mild, skimmel, rødkit)
hertil oliven, tomatkompot & kiks

“All inklusive” kr. 595,- pr. person
(Minimum 20 cov.)

FROKOST 4 – “den bondske buffet”

Røget and og tranebær anrettet på bitre salater
Lakse rilette med råsyltede tyttebær
3 slags spanske/italienske pølser med tapanader
Pæresalat med mandler og blå ost
Salat med figner og røget landskinke
Coq au vin med perleløg og spæk
Braiseret svinekæber i pres med syltede tomater
Løgtærte med krydderkartofler
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Dessert/ost
4 slags oste fra Sydeuropa
Æbletærte med marcipan serveret med kanel-cremefraiche

kr. 398,- pr. person
(Minimum 20 cov.)