http://villamynte.dk/a-la-carte/

Frokost

FROKOST 1

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (husets selskabsvine, dessertvin, kaffe/the med avec, sodavand og Bornholmsk øl)

Tallerkenserveret forret
Panko friteret tigerrejer med spidskål og hytteost,
hertil salatcreme & citron mayo

Til menuen serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedret på buffet
Dansk sødmælks kalveculotte med persille crust & oliven,
pastinak stegt med citronolie, små kartofler vendt med feta, tomater & friske urter,
hertil krydderurtesauce

Humus med chunk af parmesan ristet brød
Årstidens salater vendt med sødlig creme & skalotteløg
& ristede kerner

Dessert på tallerken
Fromage af skovens bær på bund af brownie,
hertil marcipan crumble &  hjemmelavet rørt vaniljeis

“All inklusive” kr. 545,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)

FROKOST 2

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (husets selskabsvine, dessertvin, kaffe/the med avec, sodavand og Bornholmsk øl)

Tallerkenserveret forret
Tatar af hvidfisk tilsmagt med rødløg & urter
Parmaskinke med grillede artiskokker
Citrusstegte tigerrejer med aioli
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Hovedret på buffet
Helstegt kalvemørbrad med kalvebacon,
grove urter bagt med citrontimian og hvidløg,
små kartofler med persille og røget salt, hertil urtebearnaise og pebersauce

Humus med chunk af parmesan ristet brød
Årstidens salater vendt med sødlig creme & skalotteløg
& ristede kerner

Dessert på buffet
Citronmousse & hvid chokoladecreme
lagt på bund af marcipan crumble, hertil sprød karamel
& creme tilsmagt med orange

Ostebræt med 2 slags modne oste,
hertil årstidens kompot, oliven og kiks

“All inklusive” kr. 645,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)

FROKOST 3

Restaurant Jonstrup tilbyder 4 herlige timer med “All inklusive”

Velkomst & frie drikkevarer (Bornholmsk øl, husets selskabsvine,  sodavand, snaps, dessertvin og kaffe/the & avec)

Det kolde
Marineret sild med kapers, løg, æg & hjemmelavet karrysalat
Kryddersild med pisket cremefraiche smagt til med hakket løg
Varmrøget laks med små salater og rygeost
Rejer kogt med hale, hertil hjemmerørt mayo
Til menuen serveres hjemmebagt brød & fedt/smør

Det lune
Pandestegt hvidfisk serveret med remo rørt med friske krydderurter
Deller tilsmagt med krydderurter
Mørbrad af dansk gris med champignon a la creme & bløde løg
Lun leverpostej med bacon & surt

Til kaffen
Jonstrup chokoladekage med syltede bær

Ostebræt med 3 slags ost (mild, skimmel, rødkit)
hertil oliven, tomatkompot & kiks

“All inklusive” kr. 595,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)

FROKOST 4 – “den bondske buffet”

Røget and og tranebær anrettet på bitre salater
Lakse rilette med råsyltede tyttebær
3 slags spanske/italienske pølser med tapanader
Pæresalat med mandler og blå ost
Salat med figner og røget landskinke
Coq au vin med perleløg og spæk
Braiseret svinekæber i pres med syltede tomater
Løgtærte med krydderkartofler
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør

Dessert/ost
4 slags oste fra Sydeuropa
Æbletærte med marcipan serveret med kanel-cremefraiche

kr. 398,- pr. person
(Ved bestilling under 20 cov. – tillæg på kr. 75,- pr. person)