Menu 1
3 retters menu
Tapas forretter
Røget skinke rullet med rodfrugtchips
Grillet aubergine med pesto og pinjekerner
Brændt kammusling med urtemayo
Tigerrejer stegt med hvidløg og lime
Angus med syltede svampe
Serveres med hjemmebagt brød og oliventapanade/ pesto/ soltørrede tomater
Hovedret
Grillet oksemørbrad anrettet med
stegt gulerod, østershatte & løgskaller, hertil selleripuré,
nye kartofler med krydderurter og kalveglace
Husk at vi serverer hovedretten 2 gange
Dessert tallerken
Kraftig chokoladekage smurt med chokoladecreme,
kompot af rabarber hertil vaniljecreme.
450,- kr. pr./cov.
(Minimum 15 cov.)
Menu 2
4 retters menu
Antipasti på tallerken
Carpaccio
Tigerrejer
Brændt kammusling
Røget Angus
Serveres med tapanader & salater
Gane-renser
Citrus sorbet
Hovedret på tallerken
Oksemørbrad stegt med rosmarin hertil glaceret svinekæbe,
anrettet på citronstegte rødder & fennikel crudité
Pommes Anna & kraftig smørpisket glace
Hovedretten serveres 2 gange
Dessert tallerken
Chokoladekage med hvid chokoladecreme
pyntet med bær & revet chokolade
495,- kr. pr./cov.
(Minimum 15 cov.)