BUFFET 1
Løgtærte med parmaskinke og grillet auberginer
Avocado med rejer
Marineret sprød salat med syrlig vinaigrette samt parmesan
Kalv i cremet tunsauce med blomsterkapers og friske urter
Hvedekerne salat med soltørret tomater
Skiver af rosmarinstegt kalveculotte
serveret med bagte rødder
Til menuen serveres hjemmebagt brød & smør
Herefter serveres
Kraftig chokoladekage bagt med marcipan
serveret med syltet bær
kr. 295,- pr. person
(Minimum 20 cov.)
BUFFET 2
Forret
Varmrøget laks & tigerrejer serveret med
quinea/bulgur vendt med citron,
hertil krydderurte-creme
Hovedret
Tyndsteg stegt med rosmarin lagt på bund af rodfrugter
Unghanebryst fyldt med soltørret tomater
Tomatsalat med simi-dry tomater
Grøn salat vendt med skalotteløg
Kartofler vendt med feta, oliven & rødløg
Sauce espagnole
Dessert
Chokoladekage smurt med hvid trøffelcreme
Bærkompot
Frisk frugt på fad
kr. 375,- pr. person
(Minimum 20 cov.)
BUFFET 3
Fiskebuffet (+ helstegt oksetyndsteg)
Grillet kammuslinger anrettet på fennikel
Ølkogte krabbeklør med aioli
Østers med egen saft & citron
Carpaccio af blue marlin
Røget hellefisk med kryddercreme
Hvidfisk rullet med parmaskinke
Hummerhaler grillet med kryddersmør
Tærte med urter & røget fisk
Røget muslinger lagt på marineret salat
Bouillabaisse med safran a la Jonstrup
Røget tigerrejer med chili/mayo
Helstegt oksetyndsteg
Huset’s kartofler og marineret grønt
Herefter rabarbertærte med vaniljecreme
kr. 498,- pr. person
(Minimum 20 cov.)