http://villamynte.dk/a-la-carte/

Nytårsmenu 2020 (UDSOLGT)

VI MÅ DESVÆRRE MELDE UDSOLGT
HUSK, der ikke kan ændres i antal eft
er den 29/12.

Vi laver en succesmenu til jeres nytårsfest……

Forret
Cremet jordskokkesuppe
Serveret med stegte tigerrejer, urteolie, chips

Mellemret
Carpaccio af røget Angus
Perlebyg vendt med spidskål, hvidløgssne & drueglace

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad
Hertil gule beder i honning, blomkålspuré, syltede rødløg,
kartoffelgratin & rosmarin sauce

Dessert
Rabarber panna cotta
Mazarinbund, syltede rabarber, rabarber caviar, karamel

Hjemmebagt kransekage

Pr. person v/min. 2 personer kr. 398,-

Maden skal afhentes den 31/12 mellem kl. 11-14 i restauranten (Husk mundbind)

Nytårsmenuen bedes bestilt senest den 28/12 på e-mail info@restaurantjonstrup.dk eller tlf.: 44 65 75 40
Obs! der kan ikke ændres i antal eller afbestilles efter den 29/12. 

VINMENU 2020

Vores dygtige vintjener har sammen med et par af vores vinleverandører
fundet nogle lækre vine til årets nytårsmenu

Til forretten og mellemretten anbefales
Petit Ruche M. Charpoutier Crozes-Hermitage, Frankrig 2017
kr. 200,-

Til hovedretten anbefales
Flocco, Castello de Bolgheri, Toscana, Italien 2014
kr. 275,-
(Rødvinen kan også anbefales til mellemretten)


Til desserten anbefales
Veület Casorzo, Piemonte, Italien
kr. 120,-

Vinpakken bestående af en flaske af hver, i alt 3 flasker vin kr. 500,- 

Til velkomst, Dronningens nytårstale og/eller kl. 24.00 anbefales
Cava El Miracle, Cava Brut, Spanien
kr. 130,-
eller
Champagne Michel Gonet, Les 3 Terroirs 2010
kr. 350,-

Champagnepakken bestående af 3 flasker champagner kr. 900,-

Bestilling kan ske som forudbestilling på info@restaurantjonstrup.dk
Det vil også være muligt at smage og købe vinene på selve dagen

Udlevering sker den 31/12 mellem kl. 11 – 14 i restauranten.