http://villamynte.dk/a-la-carte/

Påskemiddag

Serveres den 10. og 11. april 2020

Velkomstbobler
&
4 retters menu inkl. vinmenu, kaffe & petit four

Kr. 695,-
(Ved bestilling skriv “Påskemiddag”)

Stegte kryddersild a la Jonstrup
Syltede beder, rimmet æggeblommer,
kartoffel parichen og røget sennepssauce

Bestheim, Riesling – Fourmidable, Alsace 2017, Frankrig

Søkogte rejer på smørristede brioche
Citronkaviar, dild mayo, tomat konkase og urter

Ch. Ste. Michelle, Sauvignon Blanc, Columbia Valley, 2017, USA

Lammekrone med sauerkraut
Stegte svampe, selleri/æble puré,
kartoffel fondant, glace med peber & rosmarin

Ternario 2, Garmacha Tintoreras, Venta la Vega, Almansa 2014, Spanien

Kraftig chokoladekage
Orange mousse, bærgelé og karamel

Fusta Nova, Moscatel, Valencia 2017, Spanien