Der er begrænset antal pladser……..så det bliver efter først til Mølle princippet
Vi tilbyder
5 retters menu inkl. Frankrig vs USA vinmenu
Og vi byder velkommen kl. 18
Kr. 995,-
(Ved tilmelding skriv “Vin event 3/7”)
Tilmelding på info@restaurantjonstrup.dk eller tlf.: 44 65 75 40
Appetizer
Gratineret østers
Honey/mustard ristede peanuts, pisket cremefraiche, urter
Bobler
Maison Albert Sounit, Crémant de Bourgogne – Chardonnay Brut, Frankrig
Domaine Ste. Michelle – Brut, Columbia Valley, Washington State, USA
Menu
Potage Vichyssoise
Sik rogn, brændte porrer, kartoffelchips, grøn olie
Riesling
Famille Hugel, Riesling – Classic, Alsace, Frankrig 2018
Chateau Ste. Michelle/Dr. Loosen Eroica Riesling, Washington state, USA 2017
Jomfruhummerhaler
Sprød salat, cipolline løg, grillede artiskok, mousseline
Chardonnay
Domaine Fèvre & Fèvre, Chablis, Bourgogne, Frankrig 2020
Stag’s Leap Wine Cellars, Chardonnay – Karia, Californien, Napa Valley, USA 2017
Foie fras mousse
Brombær, broken gel på brombær, sprød brioche
Pinot Noir
Domanie Prieur-Brunet, Santenay Rouge 1. Cru–Maladiere, Bourgogne, Còte de Beaune, Frankrig 2016
Erath, Pinot Noir, Dundee, Oregon, USA 2018
Us. Roast
Tørsaltet bacon, timianstegte majs, spæde gulerødder,
Pommes Anna, rødvinsglace
Merlot/Blend
Château du Vieux Guinot-Grand Cru, Bordeaux, Saint-Emilion, Frankrig 2015
Charteau Ste. Michelle, Merlot-Indian Wells, Washington State, USA 2017
Hjemmelavede fyldte chokolader
Kaffe/the